Hairdresser Portrait Photographer Kapper Portretfotograaf

Kapper / Portretfotograaf

 

Wie is LissC [liss-cée]

 

Al op jonge leeftijd was ik een gepassioneerde maker en ondernemer. Als vrouw worstelde ik echter tijdens mijn carrière vaak met twijfels en zelfbeeld. Mijn openbaring kwam op een dag toen ik naar een videostream over moderne glamourportretten keek. Toen ik de resultaten zag die de modellen transformeerden door professioneel haar, make-up en fotografie, wist ik dat dit mijn roeping was.

 

Met een uitgebreide ervaring als professionele kapper professional hairdresser en een geërfde passie van een fotografische familie, sloeg mijn fotografie een nieuwe richting in. Ik wist wat ik wilde bereiken. Ik wilde portretfotograaf worden. en als gevolg daarvan werd ik een Session Stylist!.

Door vrouwen dezelfde ervaring te bieden, is het mijn doel om jou zo goed mogelijk te maken! We weten allemaal dat we af en toe een acceptabele selfie kunnen maken. Mijn proces creëert de mogelijkheid om dit gecontroleerd en succesvol te laten verlopen, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Succesvol portretteren is een kunst. Door mijn vaardigheden en inzichten te combineren en samen met jou te werken, kan ik je helpen onthullen de je ware schoonheid dat je bent. Zelfacceptatie en empowerment zijn de minder zichtbare elementen van een LissC Studio-ervaring, maar net zo belangrijk.

Mijn unieke combinatie van Styling, Fotografie, Haar, Make-up en High-End Advertising / Commerciële industrie standaarden retoucheren techniek garanderen eersteklas resultaten.

Door samen met jou je gewenste look te conceptualiseren en ontwikkelen, kan ik jou portret op een holistische en geïntegreerde manier benaderen – aangezien ik de enige creatieveling ben in het proces. Wat je wint is een unieke visie. Een bijzonder versie van jou!.

Mijn missie is om je een levendige, bewuste, interessante, leuke en bevredigende ervaring te bieden: een professionele documentatie van speciale momenten en een herinnering aan je belangrijke leven – het moment waarin je echt opgewonden bent om ’s ochtends uit bed te komen , en daardoor voel je je oprecht als het verbluffende, krachtige wezen dat je bent. ”

LissC.

Kapper Portretfotograaf

 

Trendy Hairstyles 2021

 

SUMMER 2021

TRENDY

HAARSTIJLEN

Facebook
LinkedIn
Follow by Email